Maling af vinduer

Vinduer

Vinduer og døre

Vinduer og døre er ofte mere udsatte overfor vind og vejr, end eksempelvis trykimprægneret træ og murværk er. Derfor er det vigtigt at vedligeholde vinduer og døre, så de kan modstå vejrliget, og holde i mange år.

Maling af vinduer og døre

Malerfirma Emmering maler vinduer og døre i alle afskygninger. Vi maler vinduer og døre i mange sammenhænge, herunder:

  • I private boliger
  • I større ejendomme
  • For boligforeninger
  • For virksomheder, herunder både kontor og industri

Vi udfører naturligvis kun malerarbejde i høj kvalitet, og godt håndværk er netop nøglen til et tilfredsstillende resultat, som både ser godt ud og holder i mange år.

Flot håndværk fra start til slut

Malerfirma Emmering sørger naturligvis for at håndtere opgaven fra start til slut. Ved en typisk opgave inkluderer det blandt andet:

  • Slibning, rengøring og klargøring
  • Påføring af grunder
  • Maling

Når vinduer og døre skal males, er det ofte anledning til at skabe fornyelse med friske nye farver. Her er det vigtigt at ramme farver, som passer til bygningens arkitektur og øvrige farver samt udseende.

Det kan være svært at finde den helt rette sammensætning af farver og udtryk. Malerfirma Emmering stiller naturligvis vores ekspertise til rådighed, så du, din boligforening eller din virksomhed er sikker på et tilfredsstillende resultat.

Kontakt os for yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om maling af vinduer og døre i din bolig, virksomhed, ejendom eller boligforening, så kontakt Malerfirma Emmering på telefon 24 21 49 51 eller via mail: malerfirma@emmering.com 

Hos Malerfirma Emmering står vi altid  klar med rådgivning og et godt tilbud

Er du i tvivl om farvevalg, behandling eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 24 21 49 51, via mail: malerfirma@emmering.com eller bruge kontaktformularen her på siden.

Vi stiller vores ekspertise til rådighed, og ved hjælp af vores omfattende erfaring, rådgiver vi hver dag mange af vores kunder.

Kontaktformular

"*" indicates required fields

Navn*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.