Gulve

Maling og behandling af gulve

Gulve

Malerfirma Emmering kan udføre en bred vifte af opgaver, som vedrører fornyelse og restauration af gulve.

Vi er specialister i at male og behandle gulve. Vi kan være behjælpelige med en lang række behandlinger af dit gulv, så det fremstår pænt og nyt:

  • Oliering
  • Lakering
  • Maling

Overlad trygt alt arbejdet til os, og slip dermed selv for at gøre noget. En nem og bekvem løsning, med garanti for tilfredshed.

Maling af gulve

Maling af gulvet er en god løsning, som giver et vedligeholdelsesfrit gulv, der er nemt at rengøre. Du kan vælge at male dit trægulv, som er bekvemt at færdes på, samtidig med det giver et smukt udtryk. Og farvevalget er næsten uendeligt.

Malerfirma Emmering kan desuden male med epoxy. Det er et særligt stærkt materiale, som med fordel anvendes i eksempelvis mange værksteder og lignende fedtede og beskidte miljøer. Et epoxymalet gulv er nemt at vedligeholde og rengøre

Altid flot håndværk

Uanset hvilket arbejde vi udfører på dit eller din virksomheds gulv, gør vi det altid med fokus på godt håndværk og flot finish.

Ønsker du yderligere oplysninger om behandling af gulve i din bolig, virksomhed, ejendom eller boligforening, så kontakt Malerfirma Emmering på telefon 24 21 49 51 eller via mail: malerfirma@emmering.com 

Hos Malerfirma Emmering står vi altid  klar med rådgivning og et godt tilbud

Er du i tvivl om farvevalg, behandling eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 24 21 49 51, via mail: malerfirma@emmering.com eller bruge kontaktformularen her på siden.

Vi stiller vores ekspertise til rådighed, og ved hjælp af vores omfattende erfaring, rådgiver vi hver dag mange af vores kunder.

Kontaktformular

"*" indicates required fields

Navn*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.