Om Malerfirma Emmering

Profil

Lars Emmering er ejer og indehaver af Malerfirma Emmering. Lars Emmering har haft virksomheden siden år 2000, og har altid lagt vægt på, at Malerfirma Emmering skulle være en malervirksomhed som leverer kvalitet gennem godt håndværk.

Stærke kompetencer

Malerfirma Emmering beskæftiger et kompetent hold af malersvende, som har bred erfaring med løsning af mange forskellige former for maleropgaver. Dertil har Malerfirma Emmering altid en lærling, som indføres i virksomheden stærke malertraditioner, og oplæres i det dygtige håndværk, som kendetegner virksomheden.

Involveret i mange forskellige opgaver

Udover at have udført hundredevis af opgaver for tilfredse privatkunder, erhvervskunder og lignende, har Malerfirma Emmering vundet mange malerentrepriser i forbindelse med licitationer. Blandt andet har Malerfirma Emmering forestået alt indvendigt malerarbejde på Frederikshavn Rådhus samt det indvendige malerarbejde i Arena Nord.

Garanti for tilfredshed

Som medlem af Danske Malermestre sættes der standarder for den håndværksmæssige kvalitet. Vi lægger vægt på en effektiv udførsel af alle opgaver. Dertil er vi omfattet af Danske Malermestres Garantiordning, som giver dig eller din virksomhed garanti for veludført arbejde.

Har du spørgsmål til Malerfirma Emmering er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på telefon 24 21 49 51 eller via mail: malerfirma@emmering.com.

Hos Malerfirma Emmering står vi altid  klar med rådgivning og et godt tilbud

Er du i tvivl om farvevalg, behandling eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 24 21 49 51, via mail: malerfirma@emmering.com eller bruge kontaktformularen her på siden.

Vi stiller vores ekspertise til rådighed, og ved hjælp af vores omfattende erfaring, rådgiver vi hver dag mange af vores kunder.

Kontaktformular

"*" indicates required fields

Navn*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.