Maling og behandling af facader

Facader

Malerfirma Emmering er særligt specialiseret i maling af facader. Vi skaber både nye, smukke facader på nybyggeri, ligesom vi kan genskabe bygningsfacader, eksempelvis i forbindelse med restaurering og renovering.

Alle facader

Malerfirma Emmering kan udføre facaderenovering på blandt andet:

  • Træ
  • Beton
  • Murværk

Uanset hvilken type bygning, der er tale om, og uanset hvilket byggemateriale, facaden er opført med, kan Malerfirma Emmering sørge for at lave en facaderenovering, som falder i ét med resten af bygningens arkitektur.

En typisk facaderenovering

Ved facaderenovering sørger vi typisk for alle stadier. Det inkluderer:

  • Afrensning af facaden
  • Småreparationer af skader og huller
  • Påføring af grunder
  • Maling af facaden

Vi sørger for veludført kvalitetsarbejde, som giver grundlag for et holdbart resultat, du kan have fornøjelse af i mange år fremover.

Få samme effekt som vandskuring

Ønsker du en vandskuring, men ønsker ikke at vente op til to år på, at det tørrer? Malerfirma Emmering kan tilbyde en særlig løsning, som er lige så holdbar, men som kan males allerede efter 14 dage.

Det kaldes svummemørtel, og vi sørger for afrensning, klargøring, påføring og naturligvis for at male facaden, når svummemørtlen er tør.

Kontakt os for yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om facaderenovering til din bolig, virksomhed, ejendom eller boligforening, så kontakt Malerfirma Emmering på telefon 24 21 49 51 eller via mail: malerfirma@emmering.com.

Hos Malerfirma Emmering står vi altid  klar med rådgivning og et godt tilbud

Er du i tvivl om farvevalg, behandling eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 24 21 49 51, via mail: malerfirma@emmering.com eller bruge kontaktformularen her på siden.

Vi stiller vores ekspertise til rådighed, og ved hjælp af vores omfattende erfaring, rådgiver vi hver dag mange af vores kunder.

Kontaktformular

"*" indicates required fields

Navn*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.