Tapet og fototapet

Tapetsering og Fototapet (Specialprintet tapet)

Malerfirma Emmering kan løse alle former for opgaver, som vedrører Maling og tapetsering.

Oftest er vi involveret i malerentrepriser på nybyggerier, ved renovering eller ombygning, eller også er det bare fordi kunden ønsker en opfriskende fornyelse af farverne.

Mange forskellige typer kunder og opgaver

Opgaver med maling og tapetsering udfører vi for et bredt udsnit af kunder. Det kan såvel være for enkeltpersoner og familier, som det kan være for virksomheder og boligforeninger samt offentlige institutioner.

Kort sagt har vi ingen begrænsninger, i forhold til malings- og tapetseringsopgaver. Det kan dog dreje sig om tapetsering og maling af:

  • Køkkener
  • Stuer
  • Værelser
  • Opgange og forgange

Udstyr til at udføre det hele

Vi medbringer naturligvis altid selv vores udstyr. Dertil har vi et bredt udvalg af tilgængeligt udstyr og værktøj, som giver rige muligheder for at løse selv de mest komplicerede opgaver. Derfor har vi ingen begrænsninger i højden, og kan tapetsere store halls, receptioner og trappeopgange.

Alt arbejde udføres med vores sædvanlige gode håndværk, som er kendetegnet ved høj kvalitet og et resultat, som holder i mange år fremover.

Specielprintet Tapet / Fototapet

Du kan i dag få lige det specialprintede tapet, du ønsker (også kaldet fototapet).

Hvad med at forvandle væggen i din private stue eller på kontoret, hvor du arbejder mange timer, til et stort billede lavet af specialprintet tapet / fototapet?

Det kan være alt fra udsigten over New York fra en skyskraber til en stille sø i skoven. Et sådan specialprintet tapet giver rummet og omgivelserne et helt andet udtryk og er i høj grad med til at understrege rummets stemning.

Hos Malerfirma Emmering står vi altid  klar med rådgivning og et godt tilbud

Er du i tvivl om farvevalg, behandling eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 24 21 49 51, via mail: malerfirma@emmering.com eller bruge kontaktformularen her på siden.

Vi stiller vores ekspertise til rådighed, og ved hjælp af vores omfattende erfaring, rådgiver vi hver dag mange af vores kunder.

Kontaktformular

"*" indicates required fields

Navn*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.