Maling og behandling af gulve

Gulve
Malerfirma Emmering kan udføre en bred vifte af opgaver, som vedrører fornyelse og restauration af gulve. 

Henvend dig ét sted med dit trægulv
Har du et trægulv, som trænger til en afhøvling eller nedslibning, behøver du kun henvende dig ét sted. Vi samarbejder med en dygtig tømrer, som kan sørge for afhøvling og nedslibning. Herefter sørger vi for den rette behandling af det rå træ, som eksempelvis kan være:

  • Oliering
  • Lakering
  • Maling

Overlad trygt alt arbejdet til os, og slip dermed selv for at gøre noget. En nem og bekvem løsning, med garanti for tilfredshed. 

Maling af gulve
Maling af gulvet er en god løsning, som giver et vedligeholdelsesfrit gulv, der er nemt at rengøre. Du kan vælge at male dit trægulv, som er bekvemt at færdes på, samtidig med det giver et smukt udtryk. Og farvevalget er næsten uendeligt. 

Malerfirma Emmering kan desuden male med epoxy. Det er et særligt stærkt materiale, som med fordel anvendes i eksempelvis mange værksteder og lignende fedtede og beskidte miljøer. Et epoxymalet gulv er nemt at vedligeholde og rengøre
 

Altid flot håndværk
Uanset hvilket arbejde vi udfører på dit eller din virksomheds gulv, gør vi det altid med fokus på godt håndværk og flot finish.

Ønsker du yderligere oplysninger om behandling af gulve i din bolig, virksomhed, ejendom eller boligforening, så kontakt Malerfirma Emmering på telefon 24 21 49 51 eller via mail: malerfirma@emmering.com

Klar med rådgivning

Er du i tvivl om farvevalg, behandling eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 24 21 49 51, via mail: malerfirma@emmering.com eller bruge kontaktformularen til venstre. Vi stiller vores ekspertise til rådighed, og ved hjælp af vores omfattende erfaring, rådgiver vi hver dag mange af vores kunder.