Indendørs malerarbejde

Malerfirma Emmering kan løse alle former for opgaver, som vedrører indendørs maling og tapetsering.

Oftest er vi involveret i malerentrepriser på nybyggerier, ved renovering eller ombygning, eller også er det bare fordi kunden ønsker en opfriskende fornyelse af farverne.

Mange forskellige typer kunder og opgaver
Opgaver med maling og tapetsering udfører vi for et bredt udsnit af kunder. Det kan såvel være for enkeltpersoner og familier, som det kan være for virksomheder og boligforeninger samt offentlige institutioner.

Kort sagt har vi ingen begrænsninger, i forhold til malings- og tapetseringsopgaver. Det kan dog dreje sig om tapetsering og maling af:

  • Køkkener
  • Stuer
  • Værelser
  • Opgange og forgange

Udstyr til at udføre det hele
Vi medbringer naturligvis altid selv vores udstyr. Dertil har vi et bredt udvalg af tilgængeligt udstyr og værktøj, som giver rige muligheder for at løse selv de mest komplicerede opgaver. Derfor har vi ingen begrænsninger i højden, og kan tapetsere store halls, receptioner og trappeopgange.

Alt arbejde udføres med vores sædvanlige gode håndværk, som er kendetegnet ved høj kvalitet og et resultat, som holder i mange år fremover.

Maling og behandling af gulve

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo

Tapetsering og Fototapet

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo

Klar med rådgivning

Er du i tvivl om farvevalg, behandling eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 24 21 49 51, via mail: malerfirma@emmering.com eller bruge kontaktformularen til venstre. Vi stiller vores ekspertise til rådighed, og ved hjælp af vores omfattende erfaring, rådgiver vi hver dag mange af vores kunder.